2012 ©
Data Real time
             Graduate Lecturer's Profile
Lecturer's Profile
Lecturer ID 4347   University มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
Name-Surname (Thai) รศ.ดร. รัชฎา ตั้งวงค์ไชย  Name-Surname (English) Assoc. Prof. Dr. Ratchada Tangwongchai 
Department/Major/Subject FOOD TECHNOLOGY  Faculty Technology 
Expertise Food Science and Technology     
 
 
Lecturer's Profile
Program Type: Thesis
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Program Type: IS
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Total   0   record   *Overload approved
 
 
Journal Publication 1 (Co-author)
Title of Article ผลของอายุเก็บเกี่ยวและวิธีการทำให้สุกต่อปริมาณแอนโทไซยานินและความสามารถในการต้าน อนุมูลอิสระในข้าวโพดข้าวเหนียวสีม่วง 
Title of Journal วารสารแก่นเกษตร 
Institute of Journal คณะเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
ISBN/ISSN   Date of Acceptance 2 พฤษภาคม 2557 
Volume 42  Issue
Month กรกฎาคม-กันยายน  Year of Publication 2557 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication ชาติ 

Journal Publication 2 (Co-author)
Title of Article Relationships between phytochemicals and antioxidant activity in corn silk 
Title of Journal International Food Research Journal 
Institute of Journal Faculty of Food Science & Technology,Universiti Putra Malaysia 
ISBN/ISSN 19854668  Date of Acceptance 18 May 2013 
Volume 2556  Issue 20(5) 
Month May  Year of Publication 2013 
Page 2073-2079  Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ตีพิมพ์แล้ว  Level of Publication นานาชาติ 

Journal Publication 3 (Co-author)
Title of Article Influence of variety and harvest maturity of on phytochemicals content in corn silk 
Title of Journal Food Chemistry 
Institute of Journal ELSEVIER 
ISBN/ISSN 0308-8146  Date of Acceptance 5 February 2015 
Volume 2558  Issue 169 
Month February  Year of Publication 2015 
Page 424-429  Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ตีพิมพ์แล้ว  Level of Publication นานาชาติ 

Journal Publication 4 (Co-author)
Title of Article Composite flour cracker enriched with banana flour: Formulation optimization and properties 
Title of Journal Asia-Pacific Journal of Science and Technology 
Institute of Journal Office of the President, Research Administration Division 
ISBN/ISSN APST-D-21-00982R1  Date of Acceptance 31 January 2022 
Volume 27  Issue 03 
Month   Year of Publication 2022 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication นานาชาติ 

Research Conference Distribution 1 (Co-author)
Research Title Characterization of anthocyanin from purple waxy corn (Zea mays L. ceratina) 
Date of Distribution 28 March 2014 
Title of the Conference TRF Seminar Series in Basic Research: CI Field Crops and Functional Food Crops 
Conference Date 27 March 2014 To 29 March 2014  Organiser Thailand Research Fund  
Conference Place Held at Lam Nam Oon Irrigation Project   Province/State Sakhon Nakorn, Thailand 
Proceeding Paper Volume Proceeding Paper Issue
Proceeding Paper Page 4-7  Proceeding Paper Editors/edition/publisher  
Peer Review Status ไม่มีผู้ประเมินอิสระ  Level of Conference ชาติ 
Type of Presentation Oral  Type of Proceeding Full paper 

Research Conference Distribution 2 (Co-author)
Research Title Effects of genotype and growing conditions on phytochemicals and antioxidant activity of corn silk 
Date of Distribution 30 October 2014 
Title of the Conference 12th Asian Maize Conference and Expert Consultation on “Maize for Food, Feed, Nutrition and Environmental Security” 
Conference Date 30 October 2014 To 1 November 2014  Organiser CIMMYT, FAO, APAARI, Thailand Department of Agriculture 
Conference Place Bangkok, Thailand  Province/State กรุงเทพฯ 
Proceeding Paper Volume 2014  Proceeding Paper Issue
Proceeding Paper Page 419-422  Proceeding Paper Editors/edition/publisher B.M. Prasanna 
Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ  Level of Conference นานาชาติ 
Type of Presentation Oral  Type of Proceeding Full paper