การวิเคราะห์ความเสี่ยงของประชากรต่อสารเคมี ยาตกค้าง โรคติดเชื้อจากสัตว์เลี้ยง หรือความเสี่ยงที่เกิดขึ้นจากการบริโภคอาหารที่มีการปนเปื้อนสิ่งไม่พึงประสงค์จากการเลี้ยงสัตว์และการแปรรูปเนื้อสัตว์ การประเมินความเสี่ยง การจัดการความเสี่ยง การตัดสินใจอาศัยปัจจัยความเสี่ยงที่มาจากการวิเคราะห์แต่ละกรณี และการสื่อสารความเสี่ยง การใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์สำเร็จรูปเพื่อประเมินความเสี่ยง
Risk analysis of people from chemical, drug residue or infectious disease from livestock companion animals or food contaminated with undesired factors from livestock and meat processing consisting of risk assessment, risk management, risk communication. Decision making based on the analyzed risk factors. The use of risk soft ware program determining each risk levels.
|