2012 ©
Data Real time
             Graduate Lecturer's Profile
Lecturer's Profile
Lecturer ID 4345   University มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
Name-Surname (Thai) นาย สิงหนาท พวงจันทน์แดง  Name-Surname (English) Mr. Singhanat Phoungchandang 
Department/Major/Subject FOOD TECHNOLOGY  Faculty Technology 
Expertise Agricultural Engineering     
 
 
Lecturer's Profile
Program Type: Thesis
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Program Type: IS
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Total   0   record   *Overload approved
 
 
Journal Publication 1 (Co-author)
Title of Article Influence of Different Drying Methods on Drying Characteristics, Carotenoids, Chemical and Physical Properties of Gac Fruit Pulp (Momordica cochinchinensis L.) 
Title of Journal International Journal of Food Engineering 
Institute of Journal De Gruyter 
ISBN/ISSN   Date of Acceptance 27 March 2016 
Volume   Issue  
Month   Year of Publication 2016 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication นานาชาติ 

Journal Publication 2 (Co-author)
Title of Article Microwave Drying Characteristics and Qualities of Dried Orthosiphon aristatus Leaves 
Title of Journal Asia-Pacific Journal of Science and Technology 
Institute of Journal Research and Technology Transfer Affairs Division of Khon Kaen University 
ISBN/ISSN 2539-6293  Date of Acceptance 18 October 2017 
Volume 2018  Issue 23 No 1 
Month JANUARY - MARCH  Year of Publication 2017 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication นานาชาติ