|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
Lecturer ID |
4345
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
Name-Surname (Thai) |
นาย สิงหนาท พวงจันทน์แดง |
Name-Surname (English) |
Mr. Singhanat Phoungchandang |
Department/Major/Subject |
FOOD TECHNOLOGY |
Faculty |
Technology |
Expertise |
Agricultural Engineering |
|
|
|
Program Type: Thesis |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Program Type: IS |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Total
0
record
*Overload approved
|
|
Title of Article |
Microwave Drying Characteristics and Qualities of Dried Orthosiphon aristatus Leaves |
Title of Journal |
Asia-Pacific Journal of Science and Technology |
Institute of Journal |
Research and Technology Transfer Affairs Division of Khon Kaen University |
ISBN/ISSN |
2539-6293 |
Date of Acceptance |
18 October 2017 |
Volume |
2018 |
Issue |
23 No 1 |
Month |
JANUARY - MARCH |
Year of Publication |
2017 |
Page |
|
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
นานาชาติ |
|
|
|
|
|