|
|
ปัจจัยต่าง ๆ ในผลิตภัณฑ์อาหาร การปรุงและการเสิร์ฟที่เป็นสาเหตุ หรืออาจเป็นสาเหตุก่อโรค และ/หรืออันตรายต่อสุขภาพกับผู้บริโภค วิธีการควบคุมความปลอดภัยของอาหาร เครื่องดื่ม นม และผลิตภัณฑ์นม ภาชนะ อุปกรณ์ สุขวิทยาส่วนบุคคลของผู้สัมผัสอาหาร โปรแกรมการฝึกอบรมและการจัดเตรียมสุขาภิบาลสถานที่จำหน่ายอาหาร
Factors in food production, cooking and food service that cause or may cause disease and/or health hazard to the consumers, the method of controlling wholesome food, beverage, milk products, utensils and equipment, the personal hygiene of food handlers including training program and the sanitation of the establishments are arranged also.
|