|
|
ชีววิทยาของไวรัส แบคทีเรีย รา สาหร่าย และโปรโตซัว เทคนิคปลอดเชื้อและการเตรียมอาหารเพาะเลี้ยง ไวรัสที่ก่อโรคในพืช การแยกและการเพาะเลี้ยงแบคทีเรีย การย้อมเซลล์แบคทีเรีย โครงสร้างของรา การแยกไมคอไรซา การเพาะเส้นใยของเห็ด สัณฐานวิทยาของสาหร่าย การแยกและให้การเพาะเลี้ยงสาหร่าย โปรโตซัวที่ดำรงชีวิตอิสระ โปรโตซัวที่เป็นปรสิต การใช้ประโยชน์และปัญหาที่เกิดขึ้นจากจุลินทรีย์ และเทคโนโลยีที่เกี่ยวข้องกับจุลินทรีย์
Biology of virus, bacteria, fungi, algae, and protozoa, sterile techniques and media preparation, plant pathogenic virus, bacterial isolation and culture, bacterial staining, structure of fungi, isolation of mycorrhizae, mushroom tissue culture, morphology of algae, isolation and purification of algal culture, free-living protozoa, parasitic protozoa, applications of microorganisms and problems caused by microorganisms, current technology involved with microorganisms.
|