|
|
วิธีการและเทคนิคการสกัดแยกผลิตภัณฑ์ชีวภาพหลังจากสิ้นสุดกระบวนการผลิตโดยเซลล์หรือเอนไซม์ วิธีการทำให้เซลล์แตก การกรอง ไมโครฟิลเตรชัน การปั่นเหวี่ยง การสกัด การดูดกลืน ออสโมซิสแบบผกผัน อัลทราฟิลเตรชัน การตกตะกอน การแยกและทำให้ผลิตภัณฑ์บริสุทธิ์โดยใช้เทคนิคทางคอลัมน์โครมาโตกราฟฟี อิเลคโตรฟอริซิสและไอโซอิเลคตริคโฟกัสซิง การตกผลึก การอบแห้ง การจัดเตรียมผลิตภัณฑ์ในรูปที่เหมาะสมกับการออกจำหน่าย
Study of bioproduct recovery and harvesting after production process by study of techniques to recover product from producing cells or enzymes. cell disruption, filtration, microfiltration, centrifugation, extraction, absorption, reverse osmosis, ultrafiltration , precipitation decantation, study of product purification by column chromatographic methods, electrophoresis, isoelectricfocusing, crystallization, drying. Products finishing formulation quality assessment prier to sales
|