|
|
การทดสอบประสิทธิภาพการวิเคราะห์อาหาร การวิเคราะห์องค์ประกอบทางเคมีในอาหาร การวัดสี เนื้อสัมผัส และความหนืดของอาหาร การวิเคราะห์ส่วนประกอบของอาหารโดยใช้อุปกรณ์ขั้นสูง การวิเคราะห์ส่วนประกอบของอาหารโดยใช้เทคนิคการเคลื่อนย้ายสู่ขั้วไฟฟ้า และการวิเคราะห์สมบัติต่างๆ ของอาหารโดยใช้เทคนิคการวิเคราะห์ความร้อน
Proficiency test in food analysis, analysis of chemical compositions of foods, measurement of colour, texture and viscosity of foods, analysis of food components by advanced instrument, electrophoresis techniques, and analysis of food properties by thermal analysis techniques.
|