|
|
การใช้อุปกรณ์วัดในวิศวกรรมการอาหาร สมดุลมวลสารและพลังงาน สมบัติทางวิทยากระแสของอาหารเหลว การประเมินสมรรถนะของเครื่องสูบ เครื่องแลกเปลี่ยนความร้อน สมรรถนะของระบบทำความเย็น อุณหพลศาสตร์ของอาหารแช่แข็ง แผนภูมิไซโครเมทตริก ลักษณะเฉพาะของการทำแห้งของอาหาร การกรอง การสกัด เครื่องผลิตไอน้ำ และทัศนศึกษาในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร
Use of measuring instrument in food engineering, mass and energy balance, rheological properties of fluid foods, evaluation of pump performance, heat exchanger, performance of refrigeration systems, thermodynamics of food freezing, psychrametrics, drying characteristics of foods, filtration, extraction, boiler and study tour in food industries.
|