สถานการณ์ของอุตสาหกรรมแปรรูปเนื้อสัตว์ การเตรียมสัตว์ก่อนฆ่า และการฆ่าสัตว์ การตัดซากสัตว์ เนื้อสัตว์และองค์ประกอบที่ไม่ใช่เนื้อสัตว์สำหรับการแปรรูปเนื้อสัตว์ วิธีการแปรรูปของผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ การใช้สารเคมีในเคียว การรมควัน การทำแห้งและการหมักดอง การผลิตผลิตภัณฑ์ขึ้นรูปใหม่ การผลิตไส้กรอกอิมัลชัน ผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์บรรจุกระป๋อง การบรรจุเนื้อสดและเนื้อแปรรูป การใช้ผลพลอยได้จากอุตสาหกรรมเนื้อสัตว์ และผลิตภัณฑ์จากไข่
Situation of processed meat industry, pre-slautering and slaughtering of animals; cutting of animal carcass; meat and non meat ingredients for meat processing, processing methods of meat products; chemical curing; smoking; drying and fermenting, production of reformed meat products, production of emulsion sausage; canned meat product; packaging of fresh meat and processed meat; utilization of meat industry by products and egg products.
|