สมบัติเชิงหน้าที่ขององค์ประกอบต่างๆ ที่ใช้ในการผลิตผลิตภัณฑ์เบเกอรี บริภัณฑ์ และเทคนิคในการผลิต บทบาทของไขมันและอิมัลซิไฟเออร์ กรรมวิธี เทคนิคและสูตรในผลิตภัณฑ์ เบเกอรี กรรมวิธี เทคนิคและสูตรของผลิตภัณฑ์เบเกอรี ขนมปัง เค้ก เพสตรี โดนัท คุกกี้ และพาย การเสื่อมคุณภาพ การปฏิบัติในการบรรจุภัณฑ์และการเก็บรักษา การตลาดของผลิตภัณฑ์เบเกอรี
Functional properties of various ingredients used in bakery product production, equipments and techniques used productions. Roles of Fat and emulsifiersม Processing and techniques and formulars of bakery products; bread; cake; pastry; donut; cookie and pie, deteriorative changes, practice in packaging and storage, marketing of bakery products.
|