การวิเคราะห์กิจกรรมการจัดการอุตสาหกรรมการอาหาร การวางแผน การจัดองค์กรและ การกำกับควบคุม แนวคิดเกี่ยวกับการจัดการเชิงธุรกิจและเชิงเทคนิคในอุตสาหกรรมการอาหาร การบูรณาการการผลิต การตลาด และการเงินในอุตสาหกรรมการอาหาร ความสัมพันธ์และจิตวิทยาเชิง อุตสาหกรรม แนวคิดระบบการประกันคุณภาพและการจัดการคุณภาพในอุตสาหกรรมการอาหาร กรณีศึกษาปัญหาการจัดการในอุตสาหกรรมการอาหาร
Analysis of food industry management functions including planning, organization, and controlling. Business and technical management concepts associated with food industry. Integration of production, marketing, and financial aspects of food industry. Industrial relations and psychology. Concepts of quality assurance and quality management systems in food industry. Case studies of food industry managerial problem.
|