| ชื่อบทความที่เผยแพร่ |
Appropriate ripeness and time period for vacuum fried bananas |
| วัน/เดือน/ปี ที่เผยแพร่ |
17 มีนาคม 2556 |
| การประชุม |
| ชื่อการประชุม |
The 2nd International Conference on Engineering and Applied Science (2013 ICEAS) |
| หน่วยงาน/องค์กรที่จัดประชุม |
Kwansei Gakuin University |
| สถานที่จัดประชุม |
Toshi Center Hotel, Tokyo, Japan |
| จังหวัด/รัฐ |
Tokyo, Japan |
| ช่วงวันที่จัดประชุม |
15 มีนาคม 2556 |
| ถึง |
17 มีนาคม 2556 |
| Proceeding Paper |
| Volume (ปีที่) |
1 |
| Issue (เล่มที่) |
1 |
| หน้าที่พิมพ์ |
1294 - 1303 |
| Editors/edition/publisher |
|
| บทคัดย่อ |
This paper aims to study appropriate ripeness of banana and time period to fry. Sliced
bananas of thickness 1-2 mm. were fried at temperature 130 ๐C under vacuum condition.
The samplings were done at 3 level of ripeness; 1) raw banana, 2) the first day of ripeness,
3) the second day of ripeness. In addition 5 levels of fried period were set; 6, 8, 10, 12, 14
min. The raw banana fried for 12 min shown the best result. The products have a crisp
texture, appropriate hardness and toughness, standard moisture and color with the most
accepted by consumers. |
| ผู้เขียน |
|
| การประเมินบทความ (Peer Review) |
มีผู้ประเมินอิสระ |
| มีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
| รูปแบบ Proceeding |
Full paper |
| รูปแบบการนำเสนอ |
Oral |
| เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
| ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
ไม่เป็น |
| ผลงานที่นำเสนอได้รับรางวัล |
ไม่ได้รับรางวัล |
| แนบไฟล์ |
|
| Citation |
0
|
|
|