ชื่อบทความที่เผยแพร่ |
Appropriate ripeness and time period for vacuum fried bananas |
วัน/เดือน/ปี ที่เผยแพร่ |
17 มีนาคม 2556 |
การประชุม |
ชื่อการประชุม |
The 2nd International Conference on Engineering and Applied Science (2013 ICEAS) |
หน่วยงาน/องค์กรที่จัดประชุม |
Kwansei Gakuin University |
สถานที่จัดประชุม |
Toshi Center Hotel, Tokyo, Japan |
จังหวัด/รัฐ |
Tokyo, Japan |
ช่วงวันที่จัดประชุม |
15 มีนาคม 2556 |
ถึง |
17 มีนาคม 2556 |
Proceeding Paper |
Volume (ปีที่) |
1 |
Issue (เล่มที่) |
1 |
หน้าที่พิมพ์ |
1294 - 1303 |
Editors/edition/publisher |
|
บทคัดย่อ |
This paper aims to study appropriate ripeness of banana and time period to fry. Sliced
bananas of thickness 1-2 mm. were fried at temperature 130 ๐C under vacuum condition.
The samplings were done at 3 level of ripeness; 1) raw banana, 2) the first day of ripeness,
3) the second day of ripeness. In addition 5 levels of fried period were set; 6, 8, 10, 12, 14
min. The raw banana fried for 12 min shown the best result. The products have a crisp
texture, appropriate hardness and toughness, standard moisture and color with the most
accepted by consumers. |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ (Peer Review) |
มีผู้ประเมินอิสระ |
มีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
รูปแบบ Proceeding |
Full paper |
รูปแบบการนำเสนอ |
Oral |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
ผลงานที่นำเสนอได้รับรางวัล |
ไม่ได้รับรางวัล |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|