|
Publication
|
Title of Article |
Non-Destructive Sweetness Classification of Khao Tang Kwa Pomelos Using Machine Learning with Acoustic and Image Processing |
Date of Acceptance |
24 February 2025 |
Journal |
Title of Journal |
Journal of Food Composition and Analysis |
Standard |
SCOPUS Q1 |
Institute of Journal |
Elsevier |
ISBN/ISSN |
1096-0481 |
Volume |
2025 |
Issue |
- |
Month |
22 February 2025 |
Year of Publication |
2025 |
Page |
107385 |
Abstract |
- |
Keyword |
Artificial intelligence, Supervised learning, Data analysis, Classification, Pomelo sweetness |
Author |
|
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
นานาชาติ |
citation |
true |
Part of thesis |
true |
ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
เป็น |
Attach file |
|
Citation |
0
|
|
|
|
|
|
|