|
Publication
|
Title of Article |
Valorization of fish bone powder and tomato pomace pectin to produce alternative fat replacer in pork patty |
Date of Acceptance |
5 June 2025 |
Journal |
Title of Journal |
Asia-Pacific Journal of Science and Technology |
Standard |
SCOPUS Q4 |
Institute of Journal |
Khon Kaen University |
ISBN/ISSN |
2539-6293 |
Volume |
30 |
Issue |
5 |
Month |
September – October |
Year of Publication |
2025 |
Page |
1-10 |
Abstract |
- |
Keyword |
Low-fat patty, Fat replacer, Tomato pomace pectin, Natural calcium, Fish bone powder |
Author |
|
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
นานาชาติ |
citation |
false |
Part of thesis |
true |
ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
เป็น |
Attach file |
|
Citation |
0
|
|
|
|
|
|
|