2012 ©
             Publication
Journal Publication
Title of Article Valorization of fish bone powder and tomato pomace pectin to produce alternative fat replacer in pork patty 
Date of Acceptance 5 June 2025 
Journal
     Title of Journal Asia-Pacific Journal of Science and Technology  
     Standard SCOPUS Q4 
     Institute of Journal Khon Kaen University 
     ISBN/ISSN 2539-6293 
     Volume 30 
     Issue
     Month September – October
     Year of Publication 2025 
     Page 1-10 
     Abstract
     Keyword Low-fat patty, Fat replacer, Tomato pomace pectin, Natural calcium, Fish bone powder 
Author
655450063-3 Mr. WORAWUT THAMMAWONG
Interdisciplinary Studies Master's Degree

Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ 
Level of Publication นานาชาติ 
citation false 
Part of thesis true 
ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา เป็น 
Attach file
Citation 0

<
forum