2012 ©
             ข้อมูลการเผยแพร่ผลงาน
การเผยแพร่ในรูปของบทความวารสารทางวิชาการ
ชื่อบทความ Design and Development The Pressure chamber of the Continuous belt air-blast freezer in Freezing shrimp process 
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ 17 มกราคม 2557 
วารสาร
     ชื่อวารสาร Advanced Materials Research (AMR) Journal 
     มาตรฐานของวารสาร SCOPUS 
     หน่วยงานเจ้าของวารสาร Sujin Bureerat 
     ISBN/ISSN 9786162233647 
     ปีที่  
     ฉบับที่ 931-932 
     เดือน
     ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ 2558 
     หน้า 1163-1167 
     บทคัดย่อ The air-blast freezer is common freezing technique for shrimps in seafood industry. In many companies encounter with developing this technology for food industry. In this study, Development in effects and behavior of airflow over in pressure chamber of continuous belt air-blast freezer, were investigated by simulating the airflow field by using computational fluid dynamics (CFD). Pattern holes in plenum plate and Modifying shape tunnel were cases study in redesign of development. The average velocity at outlet holes of airflow were determined and the streamline and vector of airflow were analyzed. The effects of redesign could increase the average relative velocity at outlet up 22-32% compared with the original design 
     คำสำคัญ freezing, air-blast freezers, CFD, airflow, development 
ผู้เขียน
565040005-2 นาย กันตินันท์ เผือกพันธ์ [ผู้เขียนหลัก]
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ปริญญาโท ภาคปกติ

การประเมินบทความ มีผู้ประเมินอิสระ 
สถานภาพการเผยแพร่ ตีพิมพ์แล้ว 
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ นานาชาติ 
citation มี 
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ เป็น 
แนบไฟล์
Citation 0