ชื่อบทความ |
Design and Development The Pressure chamber of the Continuous belt air-blast freezer in Freezing shrimp process |
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ |
17 มกราคม 2557 |
วารสาร |
ชื่อวารสาร |
Advanced Materials Research (AMR) Journal |
มาตรฐานของวารสาร |
SCOPUS |
หน่วยงานเจ้าของวารสาร |
Sujin Bureerat |
ISBN/ISSN |
9786162233647 |
ปีที่ |
|
ฉบับที่ |
931-932 |
เดือน |
|
ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ |
2558 |
หน้า |
1163-1167 |
บทคัดย่อ |
The air-blast freezer is common freezing technique for shrimps in seafood industry. In many
companies encounter with developing this technology for food industry. In this study, Development
in effects and behavior of airflow over in pressure chamber of continuous belt air-blast freezer, were
investigated by simulating the airflow field by using computational fluid dynamics (CFD).
Pattern holes in plenum plate and Modifying shape tunnel were cases study in redesign of
development. The average velocity at outlet holes of airflow were determined and the streamline
and vector of airflow were analyzed. The effects of redesign could increase the average relative
velocity at outlet up 22-32% compared with the original design |
คำสำคัญ |
freezing, air-blast freezers, CFD, airflow, development |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ |
มีผู้ประเมินอิสระ |
สถานภาพการเผยแพร่ |
ตีพิมพ์แล้ว |
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
citation |
มี |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|