ชื่อบทความ |
Direct analysis of anthocyanins-rich Mao fruit juice using sample dilution method based on chromophores/fluorophores of both cyanidin-3-glucoside and pelargonidin-3-glucoside |
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ |
16 มีนาคม 2559 |
วารสาร |
ชื่อวารสาร |
International Food Research Journal (IFRJ) |
มาตรฐานของวารสาร |
SCOPUS |
หน่วยงานเจ้าของวารสาร |
International Food Research Journal Faculty of Food Science and Technology Universiti Putra Malaysia |
ISBN/ISSN |
|
ปีที่ |
|
ฉบับที่ |
|
เดือน |
|
ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ |
2559 |
หน้า |
|
บทคัดย่อ |
|
คำสำคัญ |
anthocyanins, fruit juice, cyanidin, pelargonidin, pH-differential, absorption, fluorescence |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ |
มีผู้ประเมินอิสระ |
สถานภาพการเผยแพร่ |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
citation |
มี |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|