| Title of Article |
Effects of storage conditions on phytochemical and stability of purple corn cob extract powder |
| Date of Acceptance |
15 October 2017 |
| Journal |
| Title of Journal |
Food Science and Technology (Campinas) |
| Standard |
SCOPUS |
| Institute of Journal |
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos |
| ISBN/ISSN |
|
| Volume |
|
| Issue |
|
| Month |
|
| Year of Publication |
2018 |
| Page |
|
| Abstract |
|
| Keyword |
waxy purple corn cob; microencapsulation; phenolics; anthocyanins; hydroxypropyl beta-cyclodextrin |
| Author |
|
| Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
| Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
| Level of Publication |
นานาชาติ |
| citation |
true |
| Part of thesis |
true |
| ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
ไม่เป็น |
| Attach file |
|
| Citation |
0
|
|
|