ชื่อบทความ |
Sensory lexicon and relationships among brown colour, saltiness perception and sensory liking evaluated by regular users and culinary chefs: a case of soy sauces |
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ |
24 มกราคม 2563 |
วารสาร |
ชื่อวารสาร |
International Journal of Food Science & Technology (IJFST) |
มาตรฐานของวารสาร |
ISI |
หน่วยงานเจ้าของวารสาร |
Institute of Food Science and Technology |
ISBN/ISSN |
|
ปีที่ |
|
ฉบับที่ |
|
เดือน |
|
ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ |
2563 |
หน้า |
|
บทคัดย่อ |
|
คำสำคัญ |
Brown colour, consumer liking, saltiness perception, sensory lexicon, soy sauce, visual colour cue. |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ |
มีผู้ประเมินอิสระ |
สถานภาพการเผยแพร่ |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
citation |
มี |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|