2012 ©
             ข้อมูลการเผยแพร่ผลงาน
การเผยแพร่ในรูปของบทความวารสารทางวิชาการ
ชื่อบทความที่เผยแพร่ Framework of Gastronomy Tourism Innovation Management for Tai-Dam Ethnic Based on Indigenous Identity 
วัน/เดือน/ปี ที่เผยแพร่ 18 ธันวาคม 2562 
การประชุม
     ชื่อการประชุม Seventh International Mediterranean Social Sciences Congress (MECAS VII) 
     หน่วยงาน/องค์กรที่จัดประชุม Bandirma Onyedi Eylul University 
     สถานที่จัดประชุม Danubius Hotel Flamenco 
     จังหวัด/รัฐ Budapest, Hungary 
     ช่วงวันที่จัดประชุม 10 กันยายน 2562 
     ถึง 12 กันยายน 2562 
Proceeding Paper
     Volume (ปีที่)
     Issue (เล่มที่)
     หน้าที่พิมพ์ 125-137 
     Editors/edition/publisher DOBRA KNJIGA d.o.o. 
     บทคัดย่อ This study aims to 1) study and analyze the gastronomy tourism of Tai-Dam ethnic group and 2) to propose the framework of gastronomy tourism innovation management for Tai-Dam ethnic based on indigenous identity. The study was conducted by the qualitative research with collecting data from journals, researches and statistics about gastronomy tourism innovation management for Tai-Dam ethnic based on Indigenous Identity. Then, used content analysis, pattern matching and explanation building. The result found that the components of the gastronomy tourism of Tai-Dam ethnic consists of; vegetables, meat, fruits, seasoning. The identities of Tai-Dam ethnic group consisted of; history, handicraft, food, characteristics of houses and villages, occupation, society, rituals and beliefs and local wisdom. Then take the synthetics result to propose the framework of gastronomy tourism innovation management for Tai-Dam ethnic based on indigenous identity. 
ผู้เขียน
577210001-9 น.ส. ณัฐกานต์ ตันมิ่ง [ผู้เขียนหลัก]
คณะบริหารธุรกิจและการบัญชี ปริญญาเอก โครงการพิเศษ

การประเมินบทความ (Peer Review) มีผู้ประเมินอิสระ 
มีการเผยแพร่ในระดับ นานาชาติ 
รูปแบบ Proceeding Full paper 
รูปแบบการนำเสนอ Oral 
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ เป็น 
ผลงานที่นำเสนอได้รับรางวัล ไม่ได้รับรางวัล 
แนบไฟล์
Citation 1