2012 ©
             Publication
Journal Publication
Research Title การสร้างนวัตกรรมต้นแบบอาหารหวานไทยสำเร็จรูปในรูปแบบอัดเม็ด กรณีศึกษาข้าวเหนียวมูนมะม่วงและข้าวเหนียวมูนทุเรียน 
Date of Distribution 13 November 2020 
Conference
     Title of the Conference การประชุมนำเสนอผลงานวิจัยบัณฑิตศึกษาระดับชาติครั้งที่ 15 ปีการศึกษา 2563 
     Organiser มหาวิทยาลัยรังสิต 
     Conference Place มหาวิทยาลัยรังสิต 
     Province/State กรุงเทพมหานคร 
     Conference Date 2 November 2020 
     To 2 November 2020 
Proceeding Paper
     Volume 2563 
     Issue 15 
     Page 10 
     Editors/edition/publisher  
     Abstract  
Author
615430001-3 Miss NAKARIE KHAJARERN [Main Author]
Interdisciplinary Studies Master's Degree

Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Level of Conference ชาติ 
Type of Proceeding Full paper 
Type of Presentation Oral 
Part of thesis true 
Presentation awarding false 
Attach file
Citation 0