ชื่อบทความ |
Consumers’ emotional responses evoked by fermented rice noodles containing crickets and/or mango peel: impact of product information and prior insect consumption |
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ |
27 มิถุนายน 2565 |
วารสาร |
ชื่อวารสาร |
International Journal of Food Science and Technology |
มาตรฐานของวารสาร |
SCOPUS |
หน่วยงานเจ้าของวารสาร |
Institute of Food Science and Technology |
ISBN/ISSN |
|
ปีที่ |
|
ฉบับที่ |
|
เดือน |
|
ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ |
2565 |
หน้า |
ijfs.15943 |
บทคัดย่อ |
|
คำสำคัญ |
cricket, emotional responses, expected sensory liking, fermented rice noodles, mango peel, prior insect consumption |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ |
มีผู้ประเมินอิสระ |
สถานภาพการเผยแพร่ |
ตีพิมพ์แล้ว |
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
citation |
มี |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|