2012 ©
             Publication
Journal Publication
Title of Article The impact of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) powder and coconut (Cocos nucifera L.) sugar on availability of Probiotic strains in Yogurt and sensory perception. 
Date of Acceptance 7 November 2025 
Journal
     Title of Journal Journal of Food Science and Technology 
     Standard SCOPUS Q1 
     Institute of Journal Springer Nature 
     ISBN/ISSN 0022-1155 
     Volume
     Issue
     Month -
     Year of Publication 2026 
     Page
     Abstract
     Keyword yogurt, probiotic, coconut sugar, jerusalem artichoke 
Author
645110010-8 Miss VIRASORN MALIRUCK [Main Author]
Public Health Master's Degree

Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ 
Level of Publication นานาชาติ 
citation false 
Part of thesis true 
ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา เป็น 
Attach file
Citation 0

<
forum