2009-2015 ©
Record not found.
             Student History
Student record
Student ID 525040211-5  Level Master's Degree 
Name (Thai) น.ส. ลักขณา พิทักษ์ Name (English) Miss LAKKANA PITAK
Department Agrilultural Engineering  Faculty Engineering 
Program Agricultural and Food Engineering  Language Proficiency ผ่าน (ผ่าน 411711) 
Student status 40  Graduated      
 
 
Thesis
Name (Thai) การศึกษาการลดปริมาณน้ำมันในกล้วยทอดภายใต้สภาวะสุญญากาศ โดยการอบด้วยไมโครเวฟ 
Name (English) THE STUDY OF OIL REDUCING IN VACUM FRIED BANANAS USING MICROWAVE DRYING. 
Detail  
Log
D สอบเค้าโครงวิทยานิพนธ์ 27 กันยายน 2555 วันที่สอบเค้าโครงวิทยานิพนธ์
D อนุมัติเค้าโครง 1 ตุลาคม 2555 วันที่อนุมัติเค้าโครงวิทยานิพนธ์
วันที่ส่งเล่มสมบูรณ์ 11 ตุลาคม 2556 
สถานะการส่งเล่ม Student recieved for binding D
A= นักศึกษารับกลับไปแก้ไขแล้ว, B=ให้นักศึกษารับกลับไปแก้ไข, C=ให้นักศึกษารับไปเข้าเล่ม, D=นักศึกษารับไปเข้าเล่มแล้ว
 
 
Advisor
Advisor
Asst. Prof. Dr. Saree Wongpichet คำสั่งคณะวิศวะฯที่ 1187/2553 ลว. 11 พฤศจิกายน 2553
Co-advisor
-
 
 
 
 
Research Conference Distribution
Research Title Appropriate ripeness and time period for vacuum fried bananas 
Date of Distribution 17 March 2013 
Title of the Conference The 2nd International Conference on Engineering and Applied Science (2013 ICEAS) 
Conference Date 15 March 2013 To 17 March 2013  Organiser Kwansei Gakuin University 
Conference Place Toshi Center Hotel, Tokyo, Japan  Province/State Tokyo, Japan 
Proceeding Paper Volume Proceeding Paper Issue
Proceeding Paper Page 1294 - 1303  Proceeding Paper Editors/edition/publisher  
Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ  Level of Conference นานาชาติ 
Type of Presentation Oral  Type of Proceeding Full paper