2012 ©
             Publication
Journal Publication
Research Title ผลของสภาวะการทอดแบบน้ำมันท่วมต่อลักษณะทางกายภาพและเคมีของกล้วยน้ำว้าสุกแผ่นทอดกรอบ Effect of Frying Conditions on Physical and Chemical Properties of Deep Fried Ripe Banana (Musa sapientum L. cv. Namwa) crisps  
Date of Distribution 10 March 2017 
Conference
     Title of the Conference การประชุมวิชาการเสนอผลงานวิจัยบัณฑิตศึกษา ระดับชาติและนานาชาติ 2560 
     Organiser บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
     Conference Place มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
     Province/State ขอนแก่น 
     Conference Date 10 March 2017 
     To 10 March 2017 
Proceeding Paper
     Volume None 
     Issue None 
     Page 558-569 
     Editors/edition/publisher  
     Abstract  
Author
565160014-2 Miss TAKSINA INTHARAMANEE [Main Author]
Technology Master's Degree

Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Level of Conference ชาติ 
Type of Proceeding Full paper 
Type of Presentation Poster 
Part of thesis true 
Presentation awarding false 
Attach file
Citation 0