ชื่อบทความที่เผยแพร่ |
The Intellectual Property knowledge of Cambodian food and beverage manufacturing SMEs in Phnom Penh, Cambodia. |
วัน/เดือน/ปี ที่เผยแพร่ |
24 กันยายน 2560 |
การประชุม |
ชื่อการประชุม |
The National and International Conference on Business Management and Innovation 2017 (NICBMI 2017) |
หน่วยงาน/องค์กรที่จัดประชุม |
College of Graduate Study in Management, Khon Kaen University |
สถานที่จัดประชุม |
Khon Kaen University |
จังหวัด/รัฐ |
Khon Kaen Province |
ช่วงวันที่จัดประชุม |
23 กันยายน 2560 |
ถึง |
24 กันยายน 2560 |
Proceeding Paper |
Volume (ปีที่) |
2017 |
Issue (เล่มที่) |
4 |
หน้าที่พิมพ์ |
3-8 |
Editors/edition/publisher |
|
บทคัดย่อ |
In order to enhance the capacity of food and beverage manufacturing SMEs, IP and innovation were promoted by the Government of Cambodia to creating more jobs, more production volume, creating more creativity and competitive advantages in the market. However, the level of IP knowledge of Cambodian food and beverage manufacturing SMEs were not specified identification yet and was difficult to set promoting
campaigns. The aim of this study was evaluated the level of IP knowledge of Cambodian food and beverage manufacturing SMEs in Phnom Penh. Data was collected from 233 of food and beverage manufacturing SMEs from 12 districts in Phnom Penh, using the questionnaire. The study revealed that Cambodian food and beverage manufacturing SMEs in Phnom Penh have limited knowledge and understanding on amount of those IP tools as in this research study which require all related authorities not only be promoted all IP tools
but also need to provide the demand of IP services to all those increasingly amount of food and beverage manufacturing SMEs, respectively. |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ (Peer Review) |
มีผู้ประเมินอิสระ |
มีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
รูปแบบ Proceeding |
Full paper |
รูปแบบการนำเสนอ |
Oral |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
ผลงานที่นำเสนอได้รับรางวัล |
ไม่ได้รับรางวัล |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|