|
Publication
|
Title of Article |
การศึกษาหาสารประกอบฟินอลิก โปรตีน และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของส่วนสกัดน้ำข้าวจากข้าวเหนียวพันธุ์พญาลืมแกง (Determination of Phenolic Compound, Protein and Antioxidant activity in Rice Water Fraction Extracted from Phayaleumkang Glutinous Rice ) |
Date of Acceptance |
10 November 2020 |
Journal |
Title of Journal |
เภสัชศาสตร์อีสาน |
Standard |
TCI |
Institute of Journal |
คณะเภสัชศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
ISBN/ISSN |
|
Volume |
17 |
Issue |
เดือน มกราคม-มีนาคม 2564 |
Month |
|
Year of Publication |
2021 |
Page |
|
Abstract |
|
Keyword |
ข้าวเหนียวพันธุ์พญาลืมแกง, สารประกอบกลุ่มฟีนอลิก, โปรตีน, สารต้านอนุมูลอิสระ, ความคงสภาพ |
Author |
|
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
ชาติ |
citation |
true |
Part of thesis |
true |
Attach file |
|
Citation |
0
|
|
|
|
|
|
|