2012 ©
             Publication
Journal Publication
Title of Article การศึกษาหาสารประกอบฟินอลิก โปรตีน และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของส่วนสกัดน้ำข้าวจากข้าวเหนียวพันธุ์พญาลืมแกง (Determination of Phenolic Compound, Protein and Antioxidant activity in Rice Water Fraction Extracted from Phayaleumkang Glutinous Rice ) 
Date of Acceptance 10 November 2020 
Journal
     Title of Journal เภสัชศาสตร์อีสาน 
     Standard TCI 
     Institute of Journal คณะเภสัชศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
     ISBN/ISSN  
     Volume 17 
     Issue เดือน มกราคม-มีนาคม 2564 
     Month
     Year of Publication 2021 
     Page  
     Abstract  
     Keyword ข้าวเหนียวพันธุ์พญาลืมแกง, สารประกอบกลุ่มฟีนอลิก, โปรตีน, สารต้านอนุมูลอิสระ, ความคงสภาพ 
Author
605150041-9 Miss PAWEENA SANWIRIYAMONGKOL [Main Author]
Pharmaceutical Sciences Master's Degree

Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ 
Level of Publication ชาติ 
citation true 
Part of thesis true 
Attach file
Citation 0