|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
Lecturer ID |
11551
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแ่ก่น |
Name-Surname (Thai) |
อ.ดร. ณชยุต จันท์โชติกุล |
Name-Surname (English) |
Dr. Nachayut Chanshotikul |
Department/Major/Subject |
สาขาวิชาอุตสาหกรรมอาหาร |
Faculty |
Faculty of Interdisciplinary Studies |
Expertise |
|
|
|
|
Program Type: Thesis |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Program Type: IS |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Total
0
record
|
|
Title of Article |
เม็ดเจลบริโภคสูตรโปรตีนและแคลเซียมสูง (Edible bead: High calcium and protein) |
Title of Journal |
อนุสิทธิบัตรไทย |
Institute of Journal |
กรมทรัพย์สินทางปัญญา (Department of Intellectual Property) |
ISBN/ISSN |
สป/สผ/001-ก |
Date of Acceptance |
20 กันยายน 2566 |
Volume |
- |
Issue |
- |
Month |
- |
Year of Publication |
2566 |
Page |
- |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
ชาติ |
|
|
|
|
|