ชื่อบทความที่เผยแพร่ |
Beyond the Context: How the Source Credibility of Content Creators Influences Consumers' Hedonic Experience of Using TikTok towards Restaurants |
วัน/เดือน/ปี ที่เผยแพร่ |
27 มีนาคม 2567 |
การประชุม |
ชื่อการประชุม |
การประชุมวิชาการระดับชาติและนานาชาติด้านบริหารธุรกิจและการบัญชี 2567 The International and National Conference on Business Administration and Accountancy 2024 (INCBAA 2024) |
หน่วยงาน/องค์กรที่จัดประชุม |
เครือข่ายสถาบันการศึกษาแห่งภูมิภาคด้านบริหารธุรกิจ (Thailand Regional Business Schools Network: TRBS NET) |
สถานที่จัดประชุม |
Crystal Hotel Hat Yai, Hat Yai |
จังหวัด/รัฐ |
Songkhla, Thailand |
ช่วงวันที่จัดประชุม |
23 กุมภาพันธ์ 2567 |
ถึง |
23 กุมภาพันธ์ 2567 |
Proceeding Paper |
Volume (ปีที่) |
2024 |
Issue (เล่มที่) |
1 |
หน้าที่พิมพ์ |
120-133 |
Editors/edition/publisher |
Faculty of Management Sciences, Prince of Songkla University 15 Kanjanavanich Road, Hat Yai, Songkhla 90112 Thailand |
บทคัดย่อ |
This study seeks to explore the impact of source credibility perceptions among TikTok content creators on customers' hedonic experiences with restaurant related
TikTok content. The sampling strategy involved purposive selection, focusing on Thai
individuals aged 18 and above, born between 1981 and 2005, spanning both Generations
Y and Z. Participants recently used TikTok to engage with content related to food and beverages, including content from restaurants, influencers, and former customers. An
online questionnaire and on-site sampling at restaurants were both used to gather the
data set. Subsequently, regression analysis was utilized to assess the hypotheses. The
study highlighted that photos and videos about restaurants on TikTok posted by restaurant operators and former customers influence consumers’ hedonic experience toward restaurants’ TikTok. |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ (Peer Review) |
มีผู้ประเมินอิสระ |
มีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
รูปแบบ Proceeding |
Full paper |
รูปแบบการนำเสนอ |
Oral |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
ไม่เป็น |
ผลงานที่นำเสนอได้รับรางวัล |
ไม่ได้รับรางวัล |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|