| Title of Article |
Amino acid and fatty acid profiles in raw and cooked swamp buffalo meat (Bubalus bubalis) |
| Date of Acceptance |
31 July 2025 |
| Journal |
| Title of Journal |
Czech Journal of Food Sciences journal |
| Standard |
SCOPUS Q3 |
| Institute of Journal |
Czech Academy of Agricultural Sciences Slezská 7, 120 00 Praha 2, Czech Republic |
| ISBN/ISSN |
ISSN: 1212-1800, ISSNe: 1805-9317 |
| Volume |
2025 |
| Issue |
43 |
| Month |
ตุลาคม |
| Year of Publication |
2025 |
| Page |
- |
| Abstract |
- |
| Keyword |
meat quality; cooking effect; amino acid composition; fatty acid composition |
| Author |
|
| Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
| Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
| Level of Publication |
นานาชาติ |
| citation |
true |
| Part of thesis |
true |
| ใช้สำหรับสำเร็จการศึกษา |
เป็น |
| Attach file |
|
| Citation |
0
|
|
|