|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
Lecturer ID |
20051
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
Name-Surname (Thai) |
รศ.ดร. บังอร เหมัง |
Name-Surname (English) |
Assoc. Prof. Dr. Bung-orn Hemung |
Department/Major/Subject |
สาขาวิชาอุตสาหกรรมอาหาร |
Faculty |
Faculty of Interdisciplinary Studies |
Expertise |
อุตสหกรรมอาหาร |
|
|
|
Program Type: Thesis |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
655450063-3
|
Mr. WORAWUT THAMMAWONG
|
Interdisciplinary Studies |
Science Technology and Business Enterprise
|
Master's Degree |
|
คำสั่งคณะสหวิทยาการ ที่ 267/2565 ลว. 14 ธ.ค. 2565
|
Total 1 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Program Type: IS |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Total
1
record
|
|
Title of Article |
Natural curing of fermented sausage using vegetable powders |
Title of Journal |
Asia-Pacific Journal of Science and Technology |
Institute of Journal |
Khon kaean university |
ISBN/ISSN |
Online ISSN: 2539-6293 |
Date of Acceptance |
18 May 2020 |
Volume |
25 |
Issue |
2 |
Month |
APR-JUN |
Year of Publication |
2020 |
Page |
1-7 |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ตีพิมพ์แล้ว |
Level of Publication |
นานาชาติ |
|
Title of Article |
Encapsulation of Gac Powder Extract and Its Application in Low-Nitrite Chicken Sausage |
Title of Journal |
International Journal of Food Engineering |
Institute of Journal |
Chemical, Biological & Environmental Engineering Society (CBEES) |
ISBN/ISSN |
IJFE, ISSN: 2301-3664 |
Date of Acceptance |
3 June 2019 |
Volume |
volume 5 |
Issue |
2 |
Month |
june |
Year of Publication |
2021 |
Page |
146-151 |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ตีพิมพ์แล้ว |
Level of Publication |
นานาชาติ |
|
|
|
|
|