2012 ©
Data Real time
             Graduate Lecturer's Profile
Lecturer's Profile
Lecturer ID 20051   University มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
Name-Surname (Thai) รศ.ดร. บังอร เหมัง  Name-Surname (English) Assoc. Prof. Dr. Bung-orn Hemung 
Department/Major/Subject สาขาวิชาอุตสาหกรรมอาหาร  Faculty Faculty of Interdisciplinary Studies 
Expertise อุตสหกรรมอาหาร     
 
 
Lecturer's Profile
Program Type: Thesis
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
655450063-3  Mr. WORAWUT THAMMAWONG  Interdisciplinary Studies  Science Technology and Business Enterprise   Master's Degree    คำสั่งคณะสหวิทยาการ ที่ 267/2565 ลว. 14 ธ.ค. 2565  
Total 1 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Program Type: IS
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Total   1   record
 
 
Journal Publication 1 (Co-author)
Title of Article Natural curing of fermented sausage using vegetable powders 
Title of Journal Asia-Pacific Journal of Science and Technology 
Institute of Journal Khon kaean university 
ISBN/ISSN Online ISSN: 2539-6293  Date of Acceptance 18 May 2020 
Volume 25  Issue
Month APR-JUN  Year of Publication 2020 
Page 1-7  Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ตีพิมพ์แล้ว  Level of Publication นานาชาติ 

Journal Publication 2 (Co-author)
Title of Article Encapsulation of Gac Powder Extract and Its Application in Low-Nitrite Chicken Sausage 
Title of Journal International Journal of Food Engineering 
Institute of Journal Chemical, Biological & Environmental Engineering Society (CBEES) 
ISBN/ISSN IJFE, ISSN: 2301-3664  Date of Acceptance 3 June 2019 
Volume volume 5  Issue
Month june  Year of Publication 2021 
Page 146-151  Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ตีพิมพ์แล้ว  Level of Publication นานาชาติ