|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
Lecturer ID |
20051
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแ่ก่น |
Name-Surname (Thai) |
รศ.ดร. บังอร เหมัง |
Name-Surname (English) |
Assoc. Prof. Dr. Bung-orn Hemung |
Department/Major/Subject |
สาขาวิชาอุตสาหกรรมอาหาร |
Faculty |
Faculty of Interdisciplinary Studies |
Expertise |
อุตสหกรรมอาหาร |
|
|
|
Program Type: Thesis |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Program Type: IS |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Total
0
record
|
|
Title of Article |
Natural curing of fermented sausage using vegetable powders |
Title of Journal |
Asia-Pacific Journal of Science and Technology |
Institute of Journal |
Khon kaean university |
ISBN/ISSN |
Online ISSN: 2539-6293 |
Date of Acceptance |
18 May 2020 |
Volume |
25 |
Issue |
2 |
Month |
APR-JUN |
Year of Publication |
2020 |
Page |
1-7 |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ตีพิมพ์แล้ว |
Level of Publication |
นานาชาติ |
|
Title of Article |
Encapsulation of Gac Powder Extract and Its Application in Low-Nitrite Chicken Sausage |
Title of Journal |
International Journal of Food Engineering |
Institute of Journal |
Chemical, Biological & Environmental Engineering Society (CBEES) |
ISBN/ISSN |
IJFE, ISSN: 2301-3664 |
Date of Acceptance |
3 June 2019 |
Volume |
volume 5 |
Issue |
2 |
Month |
june |
Year of Publication |
2021 |
Page |
146-151 |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ตีพิมพ์แล้ว |
Level of Publication |
นานาชาติ |
|
Title of Article |
เม็ดเจลบริโภคสูตรโปรตีนและแคลเซียมสูง (Edible bead: High calcium and protein) |
Title of Journal |
อนุสิทธิบัตรไทย |
Institute of Journal |
กรมทรัพย์สินทางปัญญา (Department of Intellectual Property) |
ISBN/ISSN |
สป/สผ/001-ก |
Date of Acceptance |
20 กันยายน 2566 |
Volume |
- |
Issue |
- |
Month |
- |
Year of Publication |
2566 |
Page |
- |
Reviewing Status |
มีผู้ประเมินอิสระ |
Status |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
Level of Publication |
ชาติ |
|
|
|
|
|