ชื่อบทความ |
Assessment of health risks to people in Northeastern Thailand from the intake of sodium and synthetic preservatives contained in traditional Thai fermented fish sauce (nam-pla-ra) and their pathogenic prevalence |
วัน/เดือน/ปี ที่ได้ตอบรับ |
7 ตุลาคม 2564 |
วารสาร |
ชื่อวารสาร |
Walailak Journal of Science and Technology (WJST) |
มาตรฐานของวารสาร |
SCOPUS |
หน่วยงานเจ้าของวารสาร |
the College of Graduate Studies of Walailak University |
ISBN/ISSN |
|
ปีที่ |
19 |
ฉบับที่ |
|
เดือน |
|
ปี พ.ศ. ที่พิมพ์ |
2565 |
หน้า |
|
บทคัดย่อ |
|
คำสำคัญ |
Benzoic acid, Pathogenic prevelence, Sodium dietary exposure, Sorbic acid, Traditional Thai fermented fish sauce |
ผู้เขียน |
|
การประเมินบทความ |
มีผู้ประเมินอิสระ |
สถานภาพการเผยแพร่ |
ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์ |
วารสารมีการเผยแพร่ในระดับ |
นานาชาติ |
citation |
มี |
เป็นส่วนหนึ่งของวิทยานิพนธ์ |
เป็น |
แนบไฟล์ |
|
Citation |
0
|
|