|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
Lecturer ID |
4349
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
Name-Surname (Thai) |
ผศ.ดร. จันทนี อุริยะพงศ์สรรค์ |
Name-Surname (English) |
Asst. Prof. Dr. Juntanee Uriyapongson |
Department/Major/Subject |
FOOD TECHNOLOGY |
Faculty |
Technology |
Expertise |
Cereal Chemistry and Foos Science |
|
|
|
Program Type: Thesis |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Program Type: IS |
Major Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Co-Advisor |
Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
Total 0 record |
Total
0
record
|
|
Name of Invention |
สารปรุงแต่งสีแดงที่มีสารสกัดจากซังข้าวโพด |
Type |
อนุสิทธิบัตร |
Inventor |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
Date of Request |
25 September 2012 |
Request No. |
1203001176 |
Patent Approval Date |
8 October 2012 |
No. of Patent/Petty Patent/Copyrightอนุสิทธิบัตร |
7941 |
|
|
|
|
|