|
|
Data Real time
Graduate Lecturer's Profile
|
| Lecturer ID |
4349
|
University |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
| Name-Surname (Thai) |
ผศ.ดร. จันทนี อุริยะพงศ์สรรค์ |
Name-Surname (English) |
Asst. Prof. Dr. Juntanee Uriyapongson |
| Department/Major/Subject |
FOOD TECHNOLOGY |
Faculty |
Technology |
| Expertise |
Cereal Chemistry and Foos Science |
|
|
|
| Program Type: Thesis |
| Major Advisor |
| Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
| Total 0 record |
| Co-Advisor |
| Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
| Total 0 record |
| Program Type: IS |
| Major Advisor |
| Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
| Total 0 record |
| Co-Advisor |
| Student code |
Name |
Faculty |
Program |
Level |
สถานภาพ |
คำสั่ง |
| Total 0 record |
|
Total
0
record
|
|
| Name of Invention |
สารปรุงแต่งสีแดงที่มีสารสกัดจากซังข้าวโพด |
| Type |
อนุสิทธิบัตร |
Inventor |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
| Date of Request |
25 September 2012 |
Request No. |
1203001176 |
| Patent Approval Date |
8 October 2012 |
No. of Patent/Petty Patent/Copyrightอนุสิทธิบัตร |
7941 |
|
|
|
|
|
|