2012 ©
Data Real time
             Graduate Lecturer's Profile
Lecturer's Profile
Lecturer ID 19771   University มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
Name-Surname (Thai) ผศ.ดร. อัมพร แซ่เอียว  Name-Surname (English) Asst. Prof. Dr. Amporn Sae-eaw 
Department/Major/Subject FOOD TECHNOLOGY  Faculty Technology 
Expertise      
 
 
Lecturer's Profile
Program Type: Thesis
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
665160007-9  Mr. HAI LINH NGUYEN  Technology  Technology and Innovation of Plant-Based Food   Master's Degree    คำสั่งคณะเทคโนโลยี ที่ 120/2566 10 พ.ย.66  
665160004-5  Ms. SOVIANDINI DWIKI KARTIKAPUTRI   Technology  Technology and Innovation of Plant-Based Food   Master's Degree    คำสั่งคณะเทคโนโลยี ที่ 119/2566 10 พ.ย.66  
655160003-6  Ms. DIN ALFI FUTIHATIRRAHMAH   Technology  Food Technology   Master's Degree    คำสั่งคณะเทคโนโลยี ที่ 67/2565 ลงวันที่ 22 มิ.ย.65  
655160001-0  Mr. PONGSATHORN THONGPUN  Technology  Food Technology   Master's Degree    คำสั่งที่ 133/2565 8 ธันวาคม 2565  
645160020-6  Miss UNCHISA ISICHAIKUL  Technology  Food Technology   Master's Degree    คำสั่งคณะเทคโนโลยี ที่ 76/2565 ลงวันที่ 4 ก.ค.65  
645160001-9  Miss PANISA ARDSIRI  Technology  Food Technology   Master's Degree     
Total 6 records
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
627160006-1  Miss PRIYANUCH KHAMWUT  Technology  Food Technology   Doctoral Degree    คำสั่งคณะเทคโนโลยี ที่ 134/2565 ลว 13 ธันวาคม 2565  
Total 1 record
Program Type: IS
Major Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Co-Advisor
Student code Name Faculty Program Level สถานภาพ คำสั่ง
Total 0 record
Total   7   records   *Overload
 
 
Journal Publication 1 (Co-author)
Title of Article Sensory lexicon and relationships among brown colour, saltiness perception and sensory liking evaluated by regular users and culinary chefs: a case of soy sauces 
Title of Journal International Journal of Food Science & Technology (IJFST) 
Institute of Journal Institute of Food Science and Technology  
ISBN/ISSN   Date of Acceptance 24 January 2020 
Volume   Issue  
Month   Year of Publication 2020 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication นานาชาติ 

Journal Publication 2 (Co-author)
Title of Article Descriptive sensory characteristics of cooked mixed rice prepared by a different method using Rate-All-That-Apply and Quantitative Descriptive Analysis 
Title of Journal Asia-Pacific Journal of Science and Technology (APST) 
Institute of Journal The Division of Research Administration, Khon Kaen University 
ISBN/ISSN   Date of Acceptance 6 February 2020 
Volume   Issue
Month January - March  Year of Publication 2020 
Page   Reviewing Status มีผู้ประเมินอิสระ 
Status ได้รับการตอบรับให้ตีพิมพ์  Level of Publication นานาชาติ 

Research Conference Distribution 1 (Co-author)
Research Title การสร้างแนวความคิดผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวโดยใช้เทคนิค Free-Choice Profiling (Product Concept Development of Snack Product Using Free-Choice Profiling) 
Date of Distribution 15 January 2016 
Title of the Conference การประชุมวิชาการเสนอผลงานวิจัยบัณฑิตศึกษา ระดับชาติและนานาชาติ 2559 (The National and International Graduate Research Conference 2016) 
Conference Date 15 January 2016 To 15 January 2016  Organiser บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยขอนแก่น 
Conference Place อาคารพจน์ สารสิน มหาวิทยาลัยขอนแก่น  Province/State ขอนแก่น 
Proceeding Paper Volume 2016  Proceeding Paper Issue 17 
Proceeding Paper Page 212-221  Proceeding Paper Editors/edition/publisher  
Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ  Level of Conference ชาติ 
Type of Presentation Poster  Type of Proceeding Full paper 

Research Conference Distribution 2 (Co-author)
Research Title การปรับปรุงลักษณะเนื้อสัมผัสของผลิตภัณฑ์เนื้อแซลมอน ทางเลือกจากพืชสำหรับผู้บริโภคสูงวัย  
Date of Distribution 27 October 2023 
Title of the Conference งานประชุมวิชาการระดับชาติด้านสาธารณสุขศาสตร์ วิทยาศาสตร์ และเทคโนโลยี ครั้งที่ 2 The 2nd National Conference on Public Health, Science and Technology 2023 (NCPHST2023) 
Conference Date 7 September 2023 To 8 September 2023  Organiser สำนักวิชาการสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี 
Conference Place สุรสัมนาคาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี  Province/State นครราชสีมา 
Proceeding Paper Volume Proceeding Paper Issue
Proceeding Paper Page 124-138  Proceeding Paper Editors/edition/publisher คณะอนุกรรมการฝ่ายวิชาการ การจัดการประชุมวิชาการระดับชาติ ประจำปีงบประมาณ 2566 สำนักวิชาสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี 
Peer Review Status มีผู้ประเมินอิสระ  Level of Conference ชาติ 
Type of Presentation Oral  Type of Proceeding Full paper 
Award Title "Special Award on Oral presentation" ด้านโภชนวิทยาและการกำหนดอาหาร และอื่นๆที่เกี่ยวข้อง  Organiser สำนักวิชาสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี